Set Kecergasan untuk lelaki setiap peringat umur.

0
42
views

Dicipta khas untuk lelaki yang mahukan kesihatan dan kecergasan. Menyokong tenaga yang berterusan, menggalakkan kesihatan menyeluruh yang baik dan mengekalkan kekuatan otot untuk tubuh yang sihat dan cergas.

Dengan gabungan 6 vitamin penting Shaklee

  1. ESP Soy Protein Isolate Powder,
  2. Vita-E Complex
  3. OmegaGuard™
  4. Sustained Release Vita-C PlusTM
  5. B-Complex
  6. Vita-Lea®

Vitamin Untuk Badan Letih dan Lesu Yang Paling Berkesan dan Murah

Vita-Lea

Vita-Lea adalah multimvitamin yang mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral. Vita-Lea membantu meningkatkan kesihatan dan kecergasan badan. Kandungan zat besi di dalam Vitalea membantu meningkatkan paras hemoglobin dalam darah. Hemoglobin penting untuk pengangkutan oksigen keseluruh badan. Kekurangan oksigen merupakan salah satu punca yang menyebabkan badan cepat letih dan lesu.

B-Complex

Tahukah anda B Complex Shaklee mengandungi vitamin B yang lengkap. B complex Shaklee mengandungi Vitamin B1 (Thiamine), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B3 (Niacin), Vitamin B5 (Pantothenic Acid), Vitamin B6 (Pyridoxine), Vitamin B7 (Biotin), Vitamin B9 (Folic Acid) dan Vitamin B12 (Cyanocobalamine). Vitamin B penting untuk keseluruhan fungsi yang baik. Vitamin B penting untuk penyaluran tenaga bagi proses metabolisme. Sebab itulah Vitamin B Complex adalah salah satu vitamin untuk badan letih dan lesu yang selalu disarankan.

ESP

Salah satu penyebab badan letih dan lesu adalah disebabkan kurangnya protein dalam diet seharian kita. Diet yang tinggi karbohidrat dan gula ringkas memudahkan kita cepat mengantuk dan lesu. Karbohidrat dan gula ringkas mudah diproses menjadi tenaga. Namun begitu tenaga yang diberikan hanya dalam tempoh yang singkat. Diet yang tinggi karbohidrat dan gula ringkas juga menyebabkan kita cepat lapar. Tidak seperti protein. Protein memberikan tenaga berpanjangan dan menyebabkan kita kenyang lama. Sebab itulah ESP adalah supplement tambahan yang sangat bagus untuk membantu masalah badan cepat letih dan lesu. Hal ini disebabkan ESP mengandungi kandungan protein yang lengkap. ESP juga bebas kolesterol dan lemak tidak seperti sumber protein lain seperti daging dan ayam. ESP bukan sahaja memberikan tenaga berpanjangan, malahan menyebabkan kita berasa kenyang untuk tempoh yang lama. Haaa.. boleh kurus lah macam tu kan.

Vitamin-E 
Vitamin E ini special sangat dan menjadi kegemaran ramai..bukan sahaja kerana Vitamin E Shaklee adalah vitamin semulajadi, tapi khasiat Vitamin E Shaklee yang istimewa dengan tambahan Selenium dan Ekstrak Grape Seed sekali menjadikannya jauh lebih baik daripada kebanyakan vitamin E di pasaran..
Sumber Vitamin E
Bagaimana anda melengkapkan vitamin E harian anda? Jika anda dapat melengkapkan nutrisi vitamin E anda melalui makanan, itu pastinya lebih baik. Tapi adakah mencukupi dengan jumlah yang anda perlukan? Selalunya Vitamin E boleh diperolehi daripada sumber makanan kita.

Jika anda berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang vitamin-vitamin di atas, anda boleh menghubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut dan dapatkan harga yang terbaik. Yang penting, komsultasi yang diberikan adalah yang terbaik supaya lebih nilai dengan wang anda.

Nak dapatkan Set Kecergasan Shaklee ?

Type ‘SHAKLEECERGAS‘ dan whatsapp ke 013-4777964 sekarang juga!
🍃Your Shaklee Health Consultant 🍃
Shaffira
1287146
013-4777964

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here