PROFIL

Nama saya Ku Shaffiradarlidia binti Ku Azizan. Saya berasal dari Kulim Kedah. Saya seorang ibu yang bekerja sepenuh masa. Saya telah berkahwin pada Mac 2014 dan telah dikurniakan seorang cahaya mata yang sangat comel iatu Dhia Hannah Saffiyyah binti Mohd Khaidzir pada 18.01.2015 dengan kelahiran secara normal.

Saya mula mengenali Shaklee melalui pencarian produk untuk mengurangkan berat badan saya yang naik mendadak selepas bersalin. Saya mula mengambil produk SHAKLEE selepas setahun lebih kelahiran anak saya. Anak saya menyusu badan sepenuhnya tanpa bantuan susu formula sehingga berumur 2 tahun. Susu pada ketika itu memang banyak. Alhamdulillah rezeki anak. Peti ais penuh dengan stok EBM (gambar saya tak ambil ketika itu). Badan bertenaga walaupun pada ketika itu memang tidak cukup rehat dan tidur. Apa yang paling penting susu melimpah ruah serta stok susu penuh di dalam peti ais. Sehingga kini, susu masih ada. (3 tahun 4 bulan).

Pada bulan Disember 2017, saya telah menjadi Pengedar Shaklee secara sah. Pada mulanya untuk kegunaan diri sendiri sehinggalah timbul minat untuk menjual. Suami banyak memberi sokongan kepada saya untuk terus berniaga secara online dan offline. Sungguh seronok dapat membantu mereka diluar sana untuk sama-sama merasai kebaikan produk shaklee yang sentiasa SELAMAT, BERKESAN, MESRA ALAM

Berminat untuk mendaftar menjadi Ahli??

​Anda akan menikmati harga ahli jauh lebih murah & berpeluang menikmati bonus bulanan Shaklee.

Yuran Pendaftaran RM69.00 seumur hidup beserta member kit.

Sebarang pertanyaan & konsultasi produk hubungi saya menerusi PM/Whatsapp/Telegram:

013-4777964